Toshiba Energie

Powering Progress

Wij putten uit een levenslange ervaring bij de ontwikkeling van waardevolle technologie voor onmisbare systemen.

Toshiba levert een bijdrage aan de totstandkoming van een energienetwerk dat de levenskwaliteit verrijkt voor mensen over de hele wereld, van duurzame waterstofenergie en een nieuwe generatie van distributiesystemen tot thermische, waterkracht- en kernenergie.

Meer informatie ►

Toshiba Opslag

Ultrasnelle data

Toshiba is toonaangevend bij de ontwikkeling van opslagoplossingen voor big data en helpt klanten het hoofd boven water te houden in de groeiende zee van informatie.

Wij leveren de bouwstenen voor opslag, niet alleen in smartphones en tablets met NAND-flashgeheugen en BiCS FLASH™, maar ook in datacenters en servers, van SSD-infrastructuur tot HDD's voor zakelijk gebruik.

Meer informatie ►

Toshiba Infrastructuur

De tand des tijds

Met onze oplossingen voor openbare infrastructuur, gebouwen en faciliteiten, en industriële installaties, streven we naar een duurzame samenleving die veilig en betrouwbaar is.

Belangrijke ontwikkelingen op deze gebieden omvatten energiebesparende en milieuvriendelijke systemen en oplossingen voor cruciale aspecten van wereldwijde infrastructuur, zoals watervoorziening en riolering, snelweg-, auto- en spoorsystemen, en airconditioning en verlichting.

Meer informatie ►

Stories from Toshiba