* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Over ons


Wij zijn dynabook. We zijn een dynamisch, ondernemend nieuw bedrijf, gebouwd op de fundamenten van ons prachtige Toshiba-erfgoed.

Als marktleider introduceerde Toshiba 's werelds eerste laptopcomputer, de T1100 in 1985, en vervolgens ook 's werelds eerste notebookcomputer, de dynabook J-3100 SS001 in 1989.

Deze twee draagbare computerinnovaties stelden mensen in staat veilig te werken waar ze maar wilden en waren bepalend voor de mobiele computermarkt van nu. Sindsdien heeft Toshiba altijd bekroonde, innovatieve producten en diensten geleverd door de nieuwste technologie en design te integreren en uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden.

Sharp Corporation nam 80,1% van Toshiba’s computerbedrijfstak over in oktober 2018 en vanaf 1 april 2019 zal dit bedrijf wereldwijd bekend staan als ‘dynabook’.

Ons merk is meer dan een naam of een logo, het is de belichaming van onze cultuur en onze waarden. Deze blijven consistent en sterk in dynabook Europe via onze zeer bekwame en deskundige mensen, onze bekroonde producten, onze obsessie met kwaliteit, veiligheid en innovatie, en onze nadruk op vertrouwen en het opbouwen van langdurige samenwerkingsverbanden.

Lees meer over het verschil dat dynabook maakt:

Change is here

Dynabook Inc. (De vroegere naam van het bedrijf is Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) en zijn dochterondernemingen zijn op 1 oktober 2018 gedeconsolideerd uit Toshiba

Meer informatie