* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

16 februari 2015


Geachte klant:


TOSHIBA EUROPE GMBH


Trend Micro/HDD Protection-functie

Het is ons ter ore gekomen dat de installatie van bepaalde versies van de beveiligingssoftware van Trend Micro onbedoeld kan leiden tot het niet starten van de HDD Protection-functie die beschikbaar is op bepaalde pc's van Toshiba.1

Trend Micro heeft een software-update uitgebracht om dit probleem te verhelpen en de Toshiba HDD Protection-functie weer in te schakelen. Als u de beveiligingssoftware van Trend Micro gebruikt en de functie 'auto update' (automatisch bijwerken) hebt ingeschakeld, zal de betreffende softwarepatch automatisch worden toegepast op uw systeem. Wilt u de software-update liever handmatig installeren, ga dan naar de ondersteuningspagina van Trend Micro en volg de instructies voor de bij u geïnstalleerde versie van Trend Micro's software.
Hartelijk dank voor uw voortdurende ondersteuning van Toshiba en zijn producten.

Aanvullende gegevens:
Mogelijk betrokken pc's van Toshiba:
Toshiba pc's met de functie Toshiba HDD Protection waarop ook Trend Micro Internet Security v8.0, Trend Micro Premium Security v8.0 of Trend Micro Maximum Security v. 8.0 is geïnstalleerd. Volg deze instructies om te bepalen of uw pc is voorzien van HDD Protection.

Oplossing:
Zoals hierboven vermeld, wordt uw software automatisch bijgewerkt als u de beveiligingssoftware van Trend Micro gebruikt en de functie 'auto update' (automatisch bijwerken) hebt ingeschakeld. Wilt u de software-update handmatig toepassen, ga dan naar de ondersteuningspagina van Trend Micro en volg de instructies voor de bij u geïnstalleerde versie van Trend Micro's software. Kunt u de functie 'auto update' (automatisch bijwerken) van Trend Micro niet gebruiken (bijvoorbeeld omdat u de betrokken beveiligingssoftware v. 8.0 al hebt verwijderd, enz.), pas het updateprogramma dan toe zodra dit praktisch mogelijk is door naar de volgende downloadpagina te gaan

Updateprogramma: 
  • TOSHIBA HDD Protection-patch


De hierin verstrekte informatie en kennisgeving kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.


1 Toshiba HDD Protection beschermt de harde schijf tegen stoten en voorkomt mogelijke beschadiging van de HDD in uw pc door een onverwachte schok of trilling. TOSHIBA BIEDT GEEN GARANTIE TEGEN BESCHADIGING OF UITVAL VAN DE HDD.