* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
Uw Toshiba laptop laat u niet in de steek
Bij een garantiedefect, repareren wij hem gratis en krijgt u het aankoopbedrag terug*
Bij Toshiba hebben we het volste vertrouwen in onze laptops. En we willen ook graag dat u ze met een gerust hart aanschaft. Daarom geven we al onze klanten een zekerheidsgarantie: we beloven u dat onze producten u niet in de steek laten.

Als uw laptop binnen een jaar na aankoop kapotgaat*, kunt u deze gratis laten repareren door Toshiba of een door Toshiba geautoriseerde serviceprovider. En omdat we het volste vertrouwen hebben in onze kwaliteit, geven we u ook het aankoopbedrag terug*.

Wij vervullen al meer dan 30 jaar een pioniersrol in elektronische innovatie, als maker van betrouwbare producten die de productiviteit verhogen in elke omgeving. Al onze laptops worden onderworpen aan Highly Accelerated Life Testing (HALT), een test die vergelijkbaar is met drie jaar gebruik. Pas als ze deze zware test doorstaan, voldoen ze aan de normen van Toshiba.

STAP 1: KOOP MET EEN GERUST HART

Schaf een in aanmerking komende Toshiba laptop aan.

STAP 2: REGISTREER MET GEMAK

Registreer uw laptop voor de Reliability Guarantee binnen 30 dagen na aankoop.

STAP 3: KRIJG EEN GRATIS REPARATIE EN HET AANKOOPBEDRAG TERUG

In het zeldzame geval dat uw laptop kapotgaat, vraagt u met dit formulier een gratis reparatie onder garantie EN restitutie van het aankoopbedrag aan.

*Algemene voorwaarden

Download de Algemene voorwaarden hier.
Deze promotie begint op 31.10.2013 en eindigt op 30.09.2018.
Als uw laptop kapotgaat binnen een jaar na aankoop volgens de Algemene voorwaarden, kunt u aanspraak maken op een gratis Standaardgarantie-reparatie en restitutie van het aankoopbedrag.
U kunt hier alleen aanspraak op maken als de laptop is geregistreerd binnen 30 dagen na aankoop. Deze promotie geldt alleen voor deelnemende modellen.