Change is here

Dynabook Inc. (De vroegere naam van het bedrijf is Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) en zijn dochterondernemingen zijn op 1 oktober 2018 gedeconsolideerd uit Toshiba

Meer informatie
* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Toshiba lanceert "pick-by-vision" op de slimme werkbril

Breda, 11 juli 2018 – Toshiba presenteert een nieuwe toepassing voor de dynaEdge DE-100 mini pc met AR100 Viewer slimme werkbril. Deze zogeheten xPick Windows oplossing is een orderverzamelsysteem waarmee logistieke medewerkers instructies op hun werkbril zien voor orderpicking, het sorteren van producten, voorraadbeheer tot en met het ontvangen of verwijderen van goederen. Deze nieuwste toepassing voor de Toshiba dynaEdge mini pc met slimme werkbril is de eerste ‘pick-by-vision’ oplossing in de markt gebaseerd op het Windows-IoT-platform.

Gebruikers in de logistieke sector krijgen via xPick instructies te zien op de de slimme werkbril. Daarmee houden ze hun handen vrij voor bijvoorbeeld het scannen van goederen, het (ver)pakken van producten of het toevoegen of wegnemen van goederen uit een magazijn of andere voorraadomgeving. Voor het verder vereenvoudigen van het werkproces kan xPick uitgebreid worden met modules voor barcodescanning, gewichtscontrole of om producten te lokaliseren.

Deze nieuwe mogelijkheden zijn een gevolg van de uitbreiding in de samenwerking tussen Toshiba en Ubimax, wereldwijd marktleider op het gebied van zakelijke wearables. Ubimax heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van workflow-oplossingen voor uiteenlopende branches. xPick volgt in de voetsporen van xMake, xInspect en xAssist. Dit zijn allemaal Assisted Reality-workflow-modules voor de Toshiba dynaEdge die productiviteit van gebruikers verder vergroot.

"Sinds dit jaar staan slimme AR-oplossingen definitief op de kaart”, zegt Maki Yamashita, Senior Vice President PC & Solutions EMEA bij Toshiba Europe GmbH. “Zo blijkt uit ons recente onderzoek dat 77% van de Europese IT-beleidsmakers op zoek is naar innovaties waarmee productiviteit wordt vergroot en waarbij medewerkers hun handen vrij houden voor andere zaken dan een pc met toetsenbord. Met name in productie en logistieke omgevingen gaat de slimme werkbril met mini pc snel zijn weg vinden.”

"Klanten en partners hebben enthousiast gereageerd op de eerste reeks modules”, zegt Jan Junker, Chief Commercial Officer van Ubimax. "Met onze uitgebreide reeks smart glasses-oplossingen voor Windows voorzien we in een behoefte om werkprocessen verder te optimaliseren. xPick is een uniek en krachtig voorbeeld dat feilloos draait op het dynaEdge-platform van Toshiba.”


Beschikbaarheid

xPick is vanaf juli 2018 verkrijgbaar in heel Europa.
Ga voor meer informatie over dynaEdge naar www.toshiba.be/nl/dynaEdge


Over Toshiba

Toshiba Corporation draagt al meer dan 140 jaar bij aan onze duurzame toekomst dankzij de ontwikkeling en inzet van innovatieve technologie op het gebied van energie, infrastructuur, elektronische apparatuur en digitale oplossingen. Toshiba Corporation heeft een wereldwijd netwerk van zo’n 400 bedrijven die zich actief inzetten voor de vitale infrastructuur van onze moderne samenleving. Gebaseerd op de normen en waarden van de Toshiba Group; ‘Committed to People, Committed to the Future’. Toshiba zet zich wereldwijd in voor een beter leven voor nieuwe generaties. In fiscaal 2017 heeft de Toshiba Group een jaaromzet gerealiseerd van $ 37.2 miljard met 141.000 medewerkers wereldwijd. Meer informatie over Toshiba is beschikbaar op www.toshiba.be/nl.

Het laatste nieuws, persberichten, beeldmateriaal en mediacontacten is beschikbaar op http://www.toshiba.be/nl/press/.


Over Ubimax

Ubimax is wereldwijd marktleider op het gebied van industriële wearables en augmented reality-oplossingen. Het bedrijf maakt complete geïntegreerde end-to-end-oplossingen met de nieuwste wearable-technologie. Ubimax Frontline-oplossingen hebben diverse prijzen gewonnen, waaronder de Auggie Award voor 'Best Enterprise Solution', de MHI Innovation Award voor 'Best IT Innovation' en de eerste prijs in de SAP & Google Glass Challenge. ABI Research erkent Ubimax als toonaangevend op het gebied van zakelijke wearables en augmented reality-oplossingen. Ubimax heeft vestigingen in Duitsland, de Verenigde Staten en Mexico en heeft wereldwijd meer dan 200 klanten. Het bedrijf heeft ruim 10 jaar ervaring en een uitgebreide staat van dienst op het gebied van wearable computing, augmented reality, mixed reality en sensorsystemen. Dankzij deze ruime ervaring loopt Ubimax voorop met innovaties op het vlak van wearable computing-oplossingen.

Ga voor meer informatie over Ubimax naar www.ubimax.com


NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen:

Toshiba Information Systems Benelux
Simon Bontje
Tel. +31 (0)76 - 5438712
simon.bontje@toshiba.nl

The Communication Force
Jan Pote
Tel. +32 475 925582
jan.pote@gmail.com

Alle in dit persbericht vermelde handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaar. De informatie in dit persbericht is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toshiba Information Systems Benelux kan er echter niet voor instaan dat deze informatie juist en/of volledig is. Aan de inhoud van het persbericht kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Indien u niet langer persberichten wenst te ontvangen, stuur dan een e-mail aan info@communicationforce.com.
Gepubliceerd: 11 jul 2018